(067) 363 77 11 (067) 777 55 51
Де купити
Актуальні ціни
ГоловнаНовини

Тільки якісна деревина для всієї продукції SKAALA

У виробах SKAALA використовується північноєвропейських хвойна деревина, що повільно росте, двох високосортних видів, вона отримана з екологічно чистих лісів:

Skaala Regular - це високоякісна деревина, ретельно відібрана з великих і доглянутих лісів в середній частині Фінляндії. Гарантує міцну структуру і хорошу основу для всіх поверхневих обробок. Використовується в якості стандартного матеріалу у всіх виробах.

Skaala Premium - високоякісна деревина першого класу з північної фінської сосни, яка росте в Лапландії. Довговічність матеріалу Premium досягається за рахунок особливо повільного зростання деревини в суворих погодних умовах. Щільність деревини робить матеріал твердіше, що запобігає викривленню навіть при високому рівні вологості і температури. Skaala має мережу спеціально відібраних лісопилок, щоб гарантувати високу якість отриманого матеріалу з деревини. Матеріал вищої якості Premium використовується у виробах на замовлення.

Офіційним імпортером продукції заводу Skaala в Україні є компанія МКМ ГРУП.

Всі вікна і розсувні системи Скаала виробляються на заводі у Фінляндії. Для того, щоб купити дерево-алюмінієві вікна Скаала, можна звернутись у відділі продажів компанії МКМ ГРУП. Сертифіковані спеціалісти компанії зроблять точні заміри, потім замовлення відправляється на виробництво. Кожне замовлення виготовляється індивідуально. Встановлюють вікна також фахівці компанії.

Залишилися питання? Телефонуйте +38 067 467 33 20

Дата: 27 серпня 2021
×
×
Зворотній дзвінок
×
Форма замовлення