(067) 363 77 11 (067) 777 55 51
Де купити
Актуальні ціни
ГоловнаНовини

Зустрічайте нові кольори колекції Форте!

Як завжди, неперевершені та надихаючі!

Форте Етна – відтінки сірого гармонійно поєднуються з вишуканою формою. Цю колекцію легко представити як на маленькому будинку у затишному хвойному лісі, так і на сучасному будинку в стилі хайтек.

Форте Тибет – вишуканий коричневий, створений в найкращих традиціях скандинавської культури. На українському покрівельному ринку коричневі відтінки користуються великою популярністю.

Колекція бітумної черепиці Катепал Форте з багатобарвним  фарбуванням створена для вимогливих та вишуканих клієнтів. Натуральні природні відтінки створюють на вашій покрівлі довершений ансамбль краси та натуральності.

Купити бітумну черепицю Катепал Форте в Києві можна звернувшись в наш відділ продажу. Також купити Катепал можна у наших дилерів, яких ви знайдете в розділі «Де купити» на сайті mkm-group.com. Широка дилерська мережа працює по всій Україні. Власні складські запаси дозволяють оперативно здійснювати доставку на об’єкт.

Наші спеціалісти нададуть якісну консультацію, допоможуть з вибором черепиці та комплектуючих, зроблять заміри, грамотно розрахують кількість матеріалів та, при необхідності, здійснять технагляд.

МКМ ГРУП – генеральний імпортер бітумної черепиці Катепал в Україні!

Дата: 24 вересня 2021
×
×
Зворотній дзвінок
×
Форма замовлення