(067) 363 77 11 (067) 777 55 51
Де купити
Актуальні ціни
ГоловнаНовини

Коникова черепиця Katepal

Коники та карнизи - найбільш уразливі частини даху будь-якого будинку. Саме на них традиційно припадає найбільше вітрове навантаження, а також вплив дощу та снігу. 

Все це говорить про те, що ці частини даху потребують додаткового захисту. Для цього використовується спеціальна кониково-карнизна черепиця ТМ Katepal.

Коникова черепиця Катепал відрізняється тим, що не має характерної для звичайної черепиці фігурної нарізки по краях. Матеріал випускається у формі гонту і за рахунок індивідуального підбору кольору та фактури, надає об'ємний вигляд і підкреслює структуру всієї покрівельної системи, забезпечуючи вишуканий зовнішній вигляд всьому будинку.

Коникова черепиця Katepal володіє високою еластичністю і міцністю до розривів. Матеріал прекрасно витримує вітрові навантаження, механічні дії, перепади температур і інші негативні зовнішні фактори.

Черепиця забезпечує повну гідроізоляцію і надійний захист покрівлі вашого будинку.

МКМ ГРУП – генеральний імпортер продукції заводу Katepal OY в Україні, більше 10 років на будівельному ринку.

Купити коникову черепицю Катепал, а також отримати консультацію можна в офісі компанії МКМ ГРУП у Києві, у наших дилерів в інших містах України, або телефонуйте вже зараз.

+38 067 777 55 51

МКМ ГРУП – генеральний імпортер продукції заводу Katepal OY в Україні, більше 10 років на будівельному ринку.

Дата: 25 серпня 2021
×
×
Зворотній дзвінок
×
Форма замовлення